1. Käyttöehdot

Nämä käyttö- ja sopimusehdot hyväksyvät sivustoille uratsemppari.fi ja uralla.fi sisältöä, materiaalia ja palveluja tuottava Tmi Uratsemppari (myöhemmin tekstissä myös minä, yrittäjä, me, palvelun tuottaja) ja palvelujen, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa käyttäjä, sinä, asiakas).

Uratsemppari- ja Uralla-sivusto on tarkoitettu henkilöille, jotka toivovat tukea työn hakuun sekä urasuunnitteluun. Sivustojen tavoitteena on tukea sinua työllistymään sekä rakentamaan oman näköinen ja merkityksellinen ura tarjoamalla konkreettisia neuvoja ja vinkkejä työnhakuun.

Jotta sivustojen käyttö olisi mahdollisimman hyödyllistä, toivon, että luet nämä käyttöehdot huolellisesti läpi. Siten varmistamme, että pystyn palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja sinä saat sivustojen materiaaleista kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Käyttämällä sivustoja, lataamalla sivustoilta ilmaista materiaalia, ostamalla verkkokursseja, muita digitaalisia tuotteita ja palveluita (digitaalisia tai ei digitaalisia) hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä erilliset sopimusehdot, joihin löydät linkit sivustojen alalaidasta. Nämä ehdot sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tiivistelmä käyttöehdoista

 • Et omista sivustoilla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä
 • Saat tuotteisiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen sovittu
 • Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa
 • Jos lähetät palveluihin omaa sisältöäsi, kuten kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja, niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös minulle. Voin hyödyntää lähettämääsi materiaalia markkinointitarkoituksiin
 • Et saa lähettää sivustoille tai palveluihin sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
 • Tietyissä tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

1.1 Immateriaalioikeudet

Kaikki sivustoilla ja palveluissa julkaistava aineisto on Tmi Uratsempparin tekijänoikeuden suojaamaa omaisuutta, mukaan lukematta kolmansien osapuolten tuottamia ja sivustolle mahdollisesti liitettyjä palveluja/materiaalia. Pidätän kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon. Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön. Yrittäjänä sinulla ei ole lupaa käyttää näitä tietoja omien asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

1.2. Palvelujen sisältö ja käyttö

Ilmaiset materiaalit, jotka on saatavilla rekisteröitymistä, on tarkoitettu vähintään 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Sitä nuoremmat tarvitsevat huoltajan luvan sisällön käyttämiseen.

Rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Täysi-ikäisellä tarkoitetaan 18-vuotta täyttänyttä henkilöä. Sitä nuoremmat henkilöt saavat käyttää rekisteröitymistä vaativaa materiaalia vain huoltajan/huoltajien luvalla.

Palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Yrittäjänä en ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla ja/tai  materiaaleissa olevasta sisällöstä.

Pidätän oikeuden muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, lisätä, muokata tai vaihtaa niitä oman harkintani ja/tai päätösten perusteella ilman ennakkovaroitusta.

Sinulla ei ole oikeutta ostaa tuotteita tai palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla jos opetat, koulutat, valmennat tai teet verkkokursseja omille asiakkaillesi työnhakuun, opinto-ohjaukseen tai uravalmennukseen/-ohjaukseen liittyen.

Näiden ehtojen rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin.

1.3. Palvelujen käyttö rekisteröitymisen jälkeen

Jotkin palvelut ja tuotteet vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssialustalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään etunimesi sekä aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

Tuotteiden ja palveluiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös sukunimesi sekä mahdollisesti muita henkilötietoja. Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yrittäjä ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja.

Saadessasi käyttäjätunnuksen ja salasanan tuotteen/palvelun ostamisen yhteydessä, tiedät, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin.

Yrittäjänä en vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli nämä tiedot paljastuu. Viime kädessä sinä yksin olet vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yrittäjälle ja itsellesi, mikäli luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

Voit käyttää ja esittää vapaasti saatavilla olevia materiaaleja yksityisessä käytössä ja julkisessa opetuskäytössä seuraavin ehdoin:

 • sisältöjen lähteeksi tulee mainita Tmi Uratsemppari
 • sisältöjen sisältämien linkkien ja/tai mainosten näkyvyyttä ei saa estää
 • kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin tulee sisältyä verkko-osoite www.uratsemppari.fi tai tarkempi lähteen URL-osoite www.uratsemppari.fi tai www.uralla.fi sivustolla
 • digitaalisissa materiaaleissa tämä verkko-osoite on esitettävä toimivan linkin muodossa
 • voit viitata sisältöön esimerkiksi seuraavalla tavalla (jos et voi käyttää linkkiä, kirjoita URL-osoite näkyviin)

Lähde: Uratsemppari CV 2020-luvulla – 4 vinkkiä

1.4. Käyttäytyminen

Olet henkilökohtaisesti vastuussa omasta käytöksestäsi sekä viesteistä että tekemistäsi toimenpiteistä. Vastuu kattaa kaikki viestit, jotka lähetät Facebookin, Instagramiin, sivustojen kommenttikenttiin, sähköpostin tai muun viestiliikenteen välityksellä.

Lähettämällä omia mielipiteitäsi julkisesti, vapautat yrittäjän kaikenlaisesta vastuusta, jotka saattavat aiheutua lähettämästäsi tiedosta tai sisällöstä.

Seuraavaa sisältöä ei hyväksytä missään Uratsempparin kanavassa:

 • laiton, haitallinen tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen
 • laiton hakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä mukaan lukien kolmansien osapuolten tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen
 • näiden ehtojen väärinkäyttö
 • muiden käyttäjien, henkilöiden tai ryhmien uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä
 • tekeytyminen toiseksi henkilöksi
 • muiden käyttäjien tietojen levittäminen
 • tuotteiden, palveluiden, ehtojen kopiointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa

Mikäli yrittäjä katsoo, että olet rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt tuotteita ja/tai palveluita väärin, yrittäjä voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan antaa varoituksen, estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin tai poistaa käyttäjätunnuksesi kokonaan.

Yrittäjä ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle tietojen poistamisesta mutta voi oman harkintansa mukaan tällaisen ilmoituksen tehdä.

2. Tmi Uratsemppari yleiset sopimusehdot

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 1.7.2022 alkaen.

2.1. Palvelun tarjoaja

 • Tmi Uratsemppari
 • Y-tunnus 3296290-9
 • piia@uratsemppari.fi
 • Sivusto, joihin näitä sopimusehtoja sovelletaan:
  • uratsemppari.fi
  • uralla.fi

2.2. Yleistä

Tmi Uratsemppari noudattaa Suomen verkko- ja kuluttujakaupassa säädettyjä lakeja ja asetuksia. Tätä sopimusehtoa sovelletaan kuluttajan, yrityksen tai asiakkaan ja Tmi Uratsempparin välisessä kaupankäynnissä. Tmi Uratsemppari myy valmistamiaan digitaalisia tuotteita (mm. verkkokurssit) sekä suosittelee muiden yritysten ja yrittäjien tuotteita (digitaalisia ja ei-digitaalisia). Tuotteiden maksuliikenne kulkee ____________ palvelun kautta. Laskutus on mahdollista henkilökohtaisissa valmennuksissa tai erikseen sovittaessa.

2.3. Sopimuksen voimassaoloaika ja irtisanominen

Sopimus asiakkaan ja yrittäjän välillä voi olla joko kertaluontoinen tai jatkuva.

Sopimus syntyy, kun asiakas ostaa tuotteen tai palvelun. Asiakas ei ole tämän jälkeen velvollinen ostamaan muita tuotteita eikä sitoudu kuukausittaisiin maksuihin tai ostoihin.

2.4. Tuotteiden ja palvelujen toimitus

Yrittäjä sitoutuu toimittamaan digitaaliset tuotteet tai palvelut joko

 • heti oston yhteydessä (verkkokurssit)
 • 48 tunnin kuluessa oston jälkeen (mikäli ostaja lisätään kurssialustalle manuaalisesti)
 • viimeistään 14 vuorokauden kuluessa ostosta (uusien verkkokurssien pilotointi)

Yrittäjä ei ole vastuussa yhteistyökumppanin tarjoaman palvelun toimittamisesta. Mikäli asiakas ostaa yhteistyökumppanin tuotteen, asiakkaan tulee ottaa selvää yhteistyökumppanin tuotteen toimitusehdoista yhteistyökumppanin sivuilta.

2.5. Hinnat

Palvelujen ja tuotteiden hinnat voivat vaihdella ja muuttua. Sähköpostilistalla oleville henkilöille saatetaan antaa ylimääräisiä alennuksia tai alennuskuponkeja. Uratsemppari-verkkokaupassa oleva hinta on se, jonka asiakas maksaa, ellei asiakkaalla ole käytössään alennuskuponkia.  Erilaiset kampanjat ja alennukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, eikä alennuksia myönnetä jälkikäteen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

2.6. Maksaminen

Maksaminen Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

2.7. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti.

Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

2.8. Peruutusehto

Kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, kun kyseessä on tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi(verkkokurssit).

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen ehto peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta. Kuluttajalla ei kuitenkaan ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun palvelun(Uratsemppari) tuottaja on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun palvelun tuottaja(Uratsemppari) aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

2.9. Sopimusehtojen muuttaminen

Tmi Uratsemppari pidättää itsellään oikeuden muuttaa sopimusehtoja. Muutosten taustalla ovat yleisimmin lainsäädännölliset muutokset. Asiakas on velvollinen tarkistamaan sopimusehtojen sisällön aika ajoin ja päättämään sen jälkeen haluaako hän jatkaa sopimusehtojen noudattamista. Mikäli asiakas ei halua noudattaa näitä tai myöhemmin muutettuja sopimusehtoja, näiden sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

2.10. Vastuuvapauslauseke

Yrittäjä ei ole vastuussa palvelujen, tuotteiden tai ilmaisten materiaalien käytöstä aiheutuvista kuluista, tulojenmenetyksestä tai muista mahdollisista toimenpiteistä, joita asiakkaalle saattaa aiheutua. Vaikka yrittäjä on tehnyt kaikkensa huomioidakseen erilaiset ihmiset ja heidän lähtökohtansa, jotta jokainen voi saada aikaan samankaltaisia tuloksia, ei tämä valitettavasti ole mahdollista. Jokaisen saamat tulokset riippuvat aina henkilön omasta toiminnasta, tehokkuudesta, motivaatiosta sekä tietotaidosta. Itsensä kouluttaminen ja kehittäminen sekä opitun tiedon vienti käytäntöön on paras keino saada tuloksia.

Yrittäjä ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yrittäjä ei myöskään ole vastuussa siitä, jos et syystä tai toisesta pysty lataamaan materiaaleja omalle koneellesi tai materiaalit latautuvat hitaasti.

2.11. Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Yrittäjä noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisää voit lukea tietosuojaselosteesta. Luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

2.12. Näiden käyttöehtojen muuttaminen

Yrittäjällä on oikeus muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttö- ja sopimusehdot, ja sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttö- ja sopimusehtojen sisällön.

2.13. Erimielisyydet

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niitä kuitenkin syntyy, pyrin aina ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinun lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana.

Asiakasreklamaatioissa toivon, että otat aina ensin yhteyttä minuun, sillä haluan varmistaa tyytyväisyytesi kaikkien mahdollisuuksien mukaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta piia@uratsemppari.fi

Sopimusehdot ja käyttöehdot päivitetty 2.7.2022