Tarina

Internet on pullollaan ohjeita CV:n tekemiseen ja työnhakuun. Kuitenkin CV:n rakentaminen ja työnhaku saattaa tössätä siihen, ettei ole riittävää tietoteknistä osaamista. Jos työnhaku tuottaa digihikeä, saattaa kynnys työnhakuun olla korkea. Tämän pohjalta on rakennettu Uratsemppari-verkkokurssit. Uratsempparin tavoitteena on sivutuotteena tuottaa rohkeutta ja uteliaisuutta digitaalisten välineiden käyttöön ja kokeilemiseen.

Erilaisia valmennuksia urasuunnitteluun ja työnhakuun tuntuu olevan pilvin pimein tarjolla. Verkkokursseja työnhaun ja urasuunnittelun tueksi on vielä tänä päivänä vähemmän. Verkkokurssien yksi etu on se, että ne mahdollistaa omaan tahtiin etenemisen. Uratsempparin verkkokurssien tavoite on tarjota laadukkaita verkkokursseja, jotka on rakennettu käyttäjälähtöisesti. Sisältö pidetään helposti saavutettavana ja vuorovaikutteisena.

Uratsempparin takana on Piia, joka on verkkopedagogiikasta intoileva sosionomi, kasvatustieteilijä ja opinto-ohjaaja. Tutustu häneen tarkemmin täällä.