Näin rakennat visuaalisen CV:n Canvalla

49,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mitä tällä verkkokurssilla tehdään?

Tällä verkkokurssilla autan sinua kädestä pitäen rakentamaan CV:n ja työnhakukirjeen Canvan maksuttomalla versiolla. Kurssilla keskitytään erityisesti digitaaliseen ja tekniseen toteuttamiseen. Verkkokurssi sisältää ohjevideoita, joilla näytän vaihe vaiheelta, miten vaihdat fonttia, asettelet tekstejä, lisäät kuvan jne. Kurssilla käydään myös läpi, millainen on hyvä profiiliteksti, miten otat kuvan CV:tä varten ja miten kuvaat työnhakuvideon.

Itselläni on käytössä Windowsin kone ja kännykkänä Iphone 13, joten videot ja ohjeet on kuvattu niillä. Olen käyttänyt myös Macia ja Android-puhelimia, ja huomioin parhaani mukaan ohjeissa ja videoilla te, jotka käytätte näitä. Esim. videon editointiohjeet olen tehnyt sovelluksella, joka on käytössä sekä Androidilla että Iphonella.

Mitä verkkokurssi sisältää?

Kurssilla on 16 osiota ja 17 videota. Olen laittanut omia työnhakudokumentteja selitysten kanssa kurssille tuomaan esimerkkiä. Kurssilla on myös yleisön toiveesta useita selkeitä listoja, mitä tehdä ja ottaa huomioon CV:ssä, työnhakukirjeessä sekä työnhaussa. Tällä verkkokurssilla on myös linkkejä muihin sivustoihin, josta löydät lisää apua ja tukea työnhakuun. Verkkokurssi on sisällöltään hyvin monipuolinen ja ohjaa myös lisätiedon pariin muille sivustoille.

👉🏻 Voit tarkastella kurssin sisältöä otsikkotasolla, klikkaamalla tästä yläpuolelta kohtaa “courses” ja klikkaamalla kurssin nimeä.

Tavoitteet

Tämän verkkokurssin tavoitteena on tukea sinua rakentamaan CV ja työnhakukirje nykypäivän digitaalisilla välineillä. Verkkokurssi on suunnattu aloittelijoille, eli kädestä pitäen näytetään eri ohjelmien käyttö ja CV:n rakentaminen.

Sen lisäksi, että kurssin aikana rakennat CV:n, kehität myös digitaalista osaamistasi, joka kannattaa mainita CV:ssä 😉

Tämän verkkokurssin jälkeen

💡Osaat rakentaa asianmukaisen visuaalisen CV:n Canvalla

💡Osaat laatia avoimen työnhakukirjeen

💡Osaat kuvata työnhakuvideon

💡Olet rohkeampi ja toivottavasti uteliaampi kokeilemaan erilaisia digitaalisia välineitä ja ratkaisuja

Voit tarkastella kurssin sisällysluetteloa täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näin rakennat visuaalisen CV:n Canvalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *